FCSB pregătește două schimbări pentru meciul cu Dinamo: Cum arată echipa

FCSB pregătește două schimbări pentru meciul cu Dinamo: Cum arată echipa

FCSB pregătește două schimbări în echipă pentru meciul cu Dinamo, derby-ul fotbalului românesc care are șanse mari să se dispute pe stadionul Steaua, în Ghencea.

Victoria cu FCU Craiova, 3-1, cu care FCSB a început fulminant sezonul de Superligă a adus vești proaste pentru „roș-albaștri”.

Darius Olaru și Florinel Coman s-au accidentat, iar dintre cei doi se pare că doar Coman are șanse să fie pe teren în partida cu Dinamo. Căpitanul FCSB, Olaru, are probleme musculare care îl fac să fie, cel puțin din informațiile de până acum, indisponibil.

ADVERTISING

Astfel, FCSB pregătește două schimbări. Malcom Ejdouma va începe titular în locul lui Olaru, în linia de mijloc, după ce a intrat de pe bancă și a marcat contra lui FCU Craiova 1948. De asemenea, Siyabonga Ngezana (26 de ani), transferul excentric făcut de FCSB în această vară, ar putea debuta împotriva "câinilor".

Cum ar putea arăta echipa FCSB la meciul cu Dinamo: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Edjouma, Șut, Djokovic - Băluță, Compagno, Coman

Meciul FCSB - Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, va fi transmis în format LIVE TEXT de SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!