Florinel Coman a luat decizia finală după oferta primită

Florinel Coman a luat decizia finală după oferta primită

Florinel Coman (25 de ani) a luat decizia finală în privința plecării de la FCSB în perioada de transferuri din această vară.

Cu ocazia evenimentului prezentării noului echipament al FCSB, Florinel Coman a vorbit din nou despre plecarea de la echipă. Șeptarul „roș-albaștrilor” a luat decizia finală în privința plecării, după oferta verbală făcută de patronul Gigi Becali.

Coman a spus că dacă niciun club nu va plăti clauza de reziliere, atunci are de gând să rămână la FCSB: "Cu ce să plec? Cu Porsche-ul sau cu ce să plec? Ați văzut ce a spus patronul, este normal. Și eu am spus la fel, dacă se va plăti clauza, nu voi sta pe capul lor aici", a spus Florinel Coman, conform DigiSport.

ADVERTISING

FCSB e gata să-i ofere un salariu fabulos lui Florinel Coman în cazul în care fotbalistul ratează un transfer în străinătate. Gigi Becali a anunțat că vrea să-i mărească salariu, în funcție de performanțele echipei, lui Florinel Coman dacă acesta nu pleacă.

"Dacă dă cineva 5 milioane, pleacă. Dacă nu, rămâne, ne calificăm, luăm campionatul, îi fac 50.000 pe lună, îi fac 700-800.000 pe an și gata, rămâne. Să joace bine, să tragă echipa după el și-i fac salariu 800-900.000 un milion, cât ia în Europa. Ce să mai plece atunci?", a spus Gigi Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!