Steven Gerrard, despre incidentul în care a fost implicat Ianis Hagi: Verdictul antrenorului lui Rangers

Steven Gerrard, despre incidentul în care a fost implicat Ianis Hagi: Verdictul antrenorului lui Rangers

Ianis Hagi a fost implicat într-un episod controversat în meciul pe care Rangers l-a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Hibernian.

În minutul 35, Ianis a fost lovit puternic peste față de Ryan Porteous. Deși gestul trebuia sancționat cu eliminare, arbitrul i-a acordat acestuia doar cartonaș galben.

Drept urmare, la pauză, jucătorii lui Rangers au încercat să-i facă ei dreptate lui Ianis și au fost implicați într-o altercație cu cei de la Hibernian.

Apoi, la finalul meciului, fotbaliștii lui Rangers au refuzat să dea mâna cu Porteous, după ce acesta l-a lovit pe Ianis.

ADVERTISING

Iar Steven Gerrard spune că jucătorul lui Hibernian trebuia eliminat.

"Cred că se putea lua o măsură mai dură, dar nu a depins de mine. După acel incident, i-a spus lui Tavernier că nu știe să piardă. E ceva foarte josnic din partea lui. Anul trecut, când era condus cu 3-0, a fost eliminat", a spus Gerrard într-o conferință de presă.

În schimb, managerul lui Hibernian, a început să râdă în momentul în care a fost întrebat dacă Porteous trebuia să primească roșu pentru că l-a lovit pe Ianis. "Nu!", a exclamat acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ianis și-a revenit după lovitura încasată și a oferit o pasă de gol în acest meci.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇