Simona Halep, audiată la Sport Resolutions a doua zi la rând: Când va fi anunțat verdictul

Simona Halep, audiată la Sport Resolutions a doua zi la rând: Când va fi anunțat verdictul

Audierea Simonei Halep în cazul de dopaj a început miercuri. Sportiva noastră se prezintă din nou joi în fața panelului de la Sport Resolutions pentru a da noi declarații.

După o lungă așteptare, Simona și-a putut expune în sfârșit punctul de vedere, iar primele audieri au avut loc miercuri, la Londra.

Sportiva noastră a sosit însoțită de avocații săi și a încercat să își demonstreze nevinovăția. Audierile vor continua astăzi, în timp ce verdictul este așteptat să vină peste aproximativ două săptămâni, potrivit jurnalistului Dragoș Suciu.

ADVERTISING

"În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Momentul care era amânat a avut loc. Alături de avocați, Simona și-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022”, a declarat Dragoș Suciu, la Digi Sport Special.

Simona nu a mai jucat tenis de la US Open 2022, de la finalul lunii august, când a fost testată pozitiv la Roxadustat.

ADVERTISING

Ulterior, ITIA a anunțat că a găsit nereguli și în pașaportul biologic al sportivei noastre.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!