Presa internațională, despre cazul Simonei Halep: "O furtună uriașă a izbucnit între ea și ITIA"

Presa internațională, despre cazul Simonei Halep: "O furtună uriașă a izbucnit între ea și ITIA"

Presa internațională analizează situația în care se află Simona Halep la zece luni de la disputarea ultimului meci oficial.

Jurnaliștii de la Essentially Sports notează că Simona Halep nu cedează chiar dacă a trecut aproape un an de la disputarea ultimului meci.

Mai mult, sursa citată scrie că relația dintre Simona Halep și ITIA s-a degradat în ultima perioadă, pe fondul noilor acuzații de dopaj.

"Chiar dacă Halep este înfundată în controverse, ea este hotărâtă să obțină dreptate. La urma urmei, starul României a susținut că a fost dintotdeauna împotriva oricărui tip de înșelăciune. Halep a spus că nu a luat niciodată medicamentul cu pricina intenționat și că a fost rezultatul contaminării. ITIA a acuzat-o apoi că are nereguli în pașaportul biologic. După această acuzație, o furtună uriașă a izbucnit între ea și organizație. Halep a negat orice fel de înșelăciune din partea ei și că este hărțuită", a scris sursa citată.

ADVERTISING

Audierea Simonei Halep este programată pentru finalul lunii iunie.

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului a anunțat că există o nouă acuzație de dopaj împotriva Simonei Halep, suspendată provizoriu din octombrie 2022.

În acest moment nu se cunosc alte detalii despre modul în care Simona a încălcat programul anti-doping.

La scurt timp după anunțul ITIA, Simona a reacționat, într-o postare pe rețelele sociale, acuzând Agenția de hărţuire şi că încearcă insistent să îi dovedească vinovăţia.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!