Unul dintre cei mai importanți atacanți de la CFR Cluj negociază cu o grupare de play-off

Unul dintre cei mai importanți atacanți de la CFR Cluj negociază cu o grupare de play-off

CFR Cluj scapă în această vară de încă un jucător, e vorba de unul dintre cei mai prolifici atacanți din lotul ardelenilor.

Liber de contract de la 1 iulie, croatul Gabriel Debeljuh negociază cu cei de la Sepsi OSK, echipă care a terminat campionatul pe locul 6 în stagiunea trecută. Ceferistul nu a mai jucat niciun meci din august 2022, din cauza unei accidentări grave.

„Am discutat și urmează să mai vorbim cu el. Suntem în negocieri, cred că ăsta e cel mai corect răspuns”, a declarat pentru cotidianul Gazeta Sporturilor Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi.

ADVERTISING

Debeljuh era cel mai bun marcator de la CFR până să se accidenteze, dar a avut și un conflict dur cu conducerea din Gruia, pe motiv că nu a dorit să își prelungească înțelegerea scadentă în vară. El a marcat de 24 de ori în 72 de partide pentru CFR. A fost cumpărat de Neluțu Varga de la Sibiu, unde marcase alte 12 goluri.

În luna august a anului trecut, a suferit o gravă accidentare, asemănătoare cu cea a lui Ianis Hagi, o ruptură a ligamentului încrucișat de la genunchi.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!