Cântăreața Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan. Nu avea voie să conducă pe teritoriul României

Cântăreața Xonia a fost prinsă băută și drogată la volan. Nu avea voie să conducă pe teritoriul României

Cântăreața Xonia a fost prinsă, vineri dimineață, de polițiștii din Sectorul 2 al Capitalei băută și drogată la volan. Mai mult, ea nu avea dreptul să conducă în România.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că o femeie care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise şi care nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României a fost depistată la volan vineri dimineaţă, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

”La data de 23 iunie, în jurul orei 04:00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

ADVERTISING

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise, dar şi că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei, citată de News.ro.

Polițiștii nu i-au dat numele femeii, dar surse oficiale citate de televiziunile de știri spun că este vorba despre cântăreața Xonia.

”În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 şi art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, menționează sursa citată.

ADVERTISING

Xonia, pe numele ei real Loredana Sachelaru, este o cântăreață de origine română, născută în Australia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇