Convocare surpriză la naționala României după o accidentare de ultimă oră

Convocare surpriză la naționala României după o accidentare de ultimă oră

Vești proaste pentru naționala României la fotbal cu doar o zi înainte de partida cu Elveția, din deplasare, în cadrul preliminariilor EURO 2024 din Germania.

Selecționerul Edi Iordănescu a fost obligat să facă o convocare de urgență, după ce Mario Camora s-a accidentat în Kosovo și a trebuit să iasă de pe teren după doar 22 de minute. Mai mult, și ceilalți doi fundași stânga au probleme medicale, după cum anunță FRF: ”Având în vedere că trei fundași laterali acuză probleme medicale, Andrei Rațiu, Mario Camora și Raul Opruț, iar șansele că măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveția sunt minime, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională pe Valentin Țicu. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se află în cantonamentul de la Mogoșoaia, acolo unde România U21 se pregătește pentru EURO U21. Țicu se va alătura lotului mâine, la Zurich, acolo unde vor ajunge și tricolorii în jurul prânzului”.

ADVERTISING

Așadar, jucătorul chemat de Iordănescu este Valențin Țicu de la Petrolul Ploiești, o convocare în premieră la lotul mare pentru tânărul nostru jucător. El mai fusese selecționat până acum la naționalele U19 și U21 ale României.

România a remizat în Kosovo, scor 0-0, fiind acum pe 2 în această grupă de calificare la EURO, cu 7 puncte. Meciul cu Elveția are loc luni de la 21,45, fiind LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!