Probleme pentru naționala României! Vlad Chiricheș și Ionuț Radu vor absenta la meciurile cu Kosovo și Elveția

Probleme pentru naționala României! Vlad Chiricheș și Ionuț Radu vor absenta la meciurile cu Kosovo și Elveția

Mare ghinion pentru naționala României condusă de Edi Iordănescu, în vederea meciurilor din luna iunie contând pentru preliminariile EURO 2024.

Vom juca pe 16 cu Kosovo și pe 19 cu Elveția, ambele partide în deplasare, iar pentru ambele jocuri nu ne vom putea baza pe doi jucători de bază. E vorba de căpitanul Vlad Chiricheș și de portarul Ionuț Radu, ambii accidentați.

Chiricheș a cerut schimbare în ultimul meci al lui Cremonese în Serie A, meci cu Salernitana, acolo unde fundașul român nu a rezistat decât 12 minute. El acuză o accidentare și este în mare pericol să rateze dubla din iunie, așa cum a ratat și acțiunea din martie cu meciurile noastre contra Andorrei și Belarusului. În lipsa sa, cuplul de fundași centrali va fi format din Burcă - Drăgușin, după cum anunță cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

O altă veste proastă venită sâmbătă este și accidentarea lui Ionuț Radu, portarul lui Auxerre, care a gafat îngrozitor de două ori în meciul cu Lens și și-a îngropat echipa în Ligue 2. Portarul de 26 de ani s-a accidentat sâmbătă și va fi operat de urgență la menisc, urmând să absenteze minimum o lună, în cea mai fericită previziune, scrie cotidianul ProSport.

România are acum variante doar din campionatul intern pentru aceste jocuri cu Kosovo și Elveția, pentru a-l înlocui pe Radu, iar aici putem vorbi de Tîrnovanu de la FCSB, Aioani de la campioana Farul și de Moldovan de la Rapid. Florin Niță de la Pardubice este și al absent de la lot pe probleme medicale.

ADVERTISING

Ionuț Radu a apărat în 17 din 19 meciuri posibile pentru Auxerre în campionat.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!