Concluzie dură despre viitorul lui FCSB: „O echipă blazată, letargică, o mare dezamăgire”

Concluzie dură despre viitorul lui FCSB: „O echipă blazată, letargică, o mare dezamăgire”

FCSB s-a făcut de râs sâmbătă seara în fața Rapidului, în ultimul meci din sezon, scor 1-5, iar previziunile oamenilor de fotbal în ce privește gruparea lui Gigi Becali sunt mai degrabă sumbre.

Fostul internațional al Generației de Aur, marele atacant Viorel Moldovan a taxat în termeni duri prestația mai mult decât slabă a jucătorilor în roșu și albastru, imediat după meci.

„FCSB e o mare dezamăgire, o echipă blazată, lipsită total de motivație! Era un meci cu orgoliu total, e FCSB - Rapid, ştim disputa. Să pierzi de o manieră categorică şi să pierzi așa în faţa suporterilor... Merită mai mult respect!

ADVERTISING

Ei veneau după pierderea titlului, nu s-au putut remonta, dar nu e o scuză. Dacă eşti profesionist, te regrupezi şi joci în faţa suporterilor, mai ales un meci contra Rapidului”, puncta fostul jucător de la Nantes sau Coventry la televiziunea OrangeSport.

FCSB termină din nou pe 2 în acest sezon, ca mai mereu în ultimii 8 ani și se va concentra sezonul următor pe preliminariile Conference League, însă cel mai probabil după o restructurare masivă a lotului.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!