Barcelona a primit răspunsul în privința revenirii lui Leo Messi

Barcelona a primit răspunsul în privința revenirii lui Leo Messi

Barcelona știe răspunsul Ligii Spaniole de Fotbal în privința planului viabilitate pentru revenirea lui Leo Messi (36 de ani) la echipă.

Messi își termină contractul cu PSG în vară, pe 30 iunie, și nu vrea să-l mai prelungească, ținta sa fiind revenirea pe Camp Nou. Barcelona l-a pierdut gratis pe Messi în vara lui 2021, când nu i-a mai putut prelungi contractul din cauza problemelor financiare.

Tot din cauza problemelor financiare, Barcelona a fost nevoită să întocmească un plan de viabilitate înainte de a-i face o ofertă de revenire lui Messi, după ce a aflat dorința argentinianului de a se întoarce pe Camp Nou.

ADVERTISING

Potrivit Onze, Barcelona cunoaște deja răspunsul ligii spaniole în privința lui Messi. Oficialii forului de conducere au dat undă verde pentru revenirea superstarului argentinian camppion mondial, cu o singură condiție: catalanii trebuie să vândă jucători de 100 de milioane de euro.

Barcelona are deja o ofertă de 80 de milioane de euro pentru Raphinha, brazilianul cu un randament foarte bun în primul sezon pe Camp Nou. Cel de-al doilea fotbalist pe care vrea să-l vândă Barcelona este Ansu Fati (20 de ani), crescut în La Masia, cel căruia i-a oferit numărul 10 pe tricou după plecarea lui Messi.

ADVERTISING

În ceea ce-l privește, Messi e gata să accepte un salariu de doar 13 milioane de euro net pe an și va urma să încaseze un procent din veniturile pe care le generează revenirea sa pe Camp Nou. Contractul lui Messi cu Barcelona va fi pe doi ani, un an plus încă un an opțional.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!