Dan Petrescu acuză din nou arbitrajul din meciurile lui CFR Cluj: "S-a depășit limita!"

Dan Petrescu acuză din nou arbitrajul din meciurile lui CFR Cluj: "S-a depășit limita!"

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), a acuzat din nou arbitrajul din meciurile echipei sale din play-off-ul Superligii.

După ce a făcut scandal la flash-interviul și la conferința de presă de după meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, Dan Petrescu a apelat la un gest rar și a mers într-o emisiune televizată pentru a protesta și a arăta cu degetul către maniera în care a fost arbitrată CFR Cluj în acest play-off.

Petrescu nu a mai suportat și a spus că "s-a depășit limita" în ceea ce privește, consideră el, greșelile împotriva CFR-ului.

ADVERTISING

"Dacă se greşea într-un meci, două, nu veneam, dar şapte din şapte? E bună întrebarea asta. De ce arbitrează împotriva CFR-ului întreb şi eu.

(n.r. - despre liniile de la offside-uri) Dacă aveam arbitraj electronic, ca în Italia, unde nu ai cum să greşeşti, aveam opt puncte în plus. Eu nu vorbesc despre alte echipe, de alţi antrenori. În Italia, e ca la tenis, hawk-eye.

Jucătorilor ce să le mai zic? N-am ce să le mai zic. Arbitrii sunt de neatins, să stea liniştiţi. Lucrurile se întorc în viaţă, dar eu merg înainte, însă nu pot asista la aşa ceva. Dumnezeu mi-a dat VAR. <> şi mi-a dat VAR. Când o echipă ia campionatul de cinci ori e cam mult, cam mult.

ADVERTISING

Niciodată n-o să tac. Eu nu veneam la emisiunea asta, mă invită toată lumea şi nu mă duc, dar acum s-a depăşit. Cum mă mai duc la jucători să-i motivez la meciul cu FCSB?

Numeric n-am mai fost destui în lot, dar dacă nu erau problemele de arbitraj meritam titlul. Nici noi n-am mai fost puternici ca în anii trecuţi, e adevărat, dar jucătorii care au plecat n-au plecat din cauza mea. Trebuie schimbări şi la noi, trebuie jucători tineri, care să aducă un plus", a spus Dan Petrescu în direct la Prima Sport.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!