Ilie Dumitrescu oferă detalii de la negocierile pentru vânzarea FCSB: "Era presa la poartă"

Ilie Dumitrescu oferă detalii de la negocierile pentru vânzarea FCSB: "Era presa la poartă"

Ilie Dumitrescu (54 de ani) a oferit detalii despre negocierile lui Simion Apreutese, omul de afaceri interesat să cumpere FCSB, cu Gigi Becali.

„Mister” Dumitrescu l-a însoțit pe Apreutese la negocierile cu Becali, chiar la reședința patronului FCSB, și a dezvăluit ce au discutat cei doi oameni de afaceri.

Simion Apreutese a vrut să discute direct cu Gigi Becali după ce a aflat de la TV că omul de afaceri din Pipera vrea să vândă echipa.

„Lui Gigi i s-a întâmplat ceva ce i-a dat de gândit. A avut niște palpitații în seara acelui meci cu Rapid. Și pentru prima dată s-a gândit și la sănătatea lui. A doua zi, la conferință, a spus că «Vreau să vând. Am băgat atât, vreau 25 de milioane». Am spus că e o reacție așa… Că s-a săturat de ce se întâmplă…

ADVERTISING

Imediat după conferință m-a sunat prietenul meu, Simion Apreutese, și m-a întrebat: «E adevărat?». Am spus: «Nu cred că vinde, dar nu pot spune exact ce gândește. Dar pot vorbi cu Victor Becali, ca să intermedieze el o întâlnire». L-am sunat pe Victor. «Tu ai o relație foarte apropiată, de familie, întreabă dacă există adevăr. Nu spune cine vine, ci că e cineva interesat să cumpere acțiunile, pachetul majoritar». Victor m-a întrebat: «Tu vorbești serios?».

„S-a fixat această întâlnire. În nota lui Gigi, ieri era presa la poartă, la Palat la el. A terminat cu presa și noi urma să intrăm. Mie îmi apar știrile pe telefon și am văzut că vrea 40 de milioane, deși noi plecasem cu ideea de 25 de milioane de euro.. «Domnule, nu mai vând în momentul de față. Vreau să câștig campionatul, vreau 40 de milioane…».

ADVERTISING

E foarte greu să renunțe la chestia asta. Gigi nu știa că vin și eu. Victor l-a întrebat cu o oră înainte dacă se supără dacă vin și eu. A zis că nu e nicio problemă. Când ne-am văzut, ne-am salutat, ne-am luat în brațe. Nu am mai stat față în față cu el de când am plecat de la Steaua.

Mai fusese o discuție între ei, cu vreo trei săptămâni în urmă. Simion a vrut să cumpere palatul lui Gigi. S-a discutat și pe zona asta. Cam asta a fost discuția. Gigi aruncă câte o chestie d-asta și sunt oameni care… Simion iubește fotbalul. A vrut să investească la Arad, în orașul natal. Dar nu s-a putut. Pentru Gigi cred că există familia, Biserica și FCSB. Cred că e foarte greu…”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!