FCSB anunță că a primit o mega-ofertă din străinătate pentru cedarea clubului: A dat răspunsul

FCSB anunță că a primit o mega-ofertă din străinătate pentru cedarea clubului: A dat răspunsul

FCSB a anunțat, miercuri, că a primit o mega-ofertă pentru cedarea clubului.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că a primit o mega-ofertă pentru cedarea clubului „roș-albastru”, după anunțul său că vrea să vândă echipa.

Becali a dezvăluit că investitori din Turcia au oferit nu mai puțin de 75 de milioane de euro pentru cedarea FCSB și a bazei din Berceni.

Omul de afaceri din Pipera a spus, însă, că nu e interesat să cedeze FCSB turcilor și a lăsat de înțeles că nu mai e interesat să vândă.

"Să îți mai zic o chestie. Aseară au venit și turcii! Stăteau la hotel și nu i-am mai primit pe turci! Turcii voiau și baza! Să ia și baza 50 de milioane. 75 de milioane cu bază cu tot. Dar nu m-a interesat treaba asta. Dacă intru în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Nu e greu, dacă vrea Domnul, iese foarte ușor.

ADVERTISING

Turcii au vorbit cu un om de afaceri de aici și le-am zis să vină, atunci. Acum nu știu cum să o mai scot la capăt. Atunci era altă situația. Nu mai speram la campionat. Acum e altă situație. Să vină după ce se termină campionatul", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!