Nicolae Dică și-a stabilit viitorul: Anunțul făcut după încă o înfrângere cu CS Mioveni

Nicolae Dică și-a stabilit viitorul: Anunțul făcut după încă o înfrângere cu CS Mioveni

Nicolae Dică (42 de ani) trece printr-o perioadă dificilă ca antrenor la CS Mioveni, cu care se luptă la salvarea de la retrogradare, cu șanse din ce în ce mai mici.

La finalul unei noi înfrângeri, 0-1 cu U Cluj, Dică a lăsat de înțeles că nu va continua la echipa din Argeș, chiar dacă nu a spus-o direct, în fața camerelor TV.

Dică a declarat că nu știe ce va face în viitorul apropiat, dar că nu se vede antrenând în Liga 2 din România, vorbe cu care dă de înțeles că nu are de gând să continue la CS Mioveni dacă echipa va merge să joace în liga secundă, unde se îndreaptă încet, dar sigur.

ADVERTISING

"Nu, nu regret, sunt un antrenor care îmi place să muncesc, o fac cu pasiune, dau 100% pentru echipa la care lucrez, aveam încredere că ne putem salva, că putem ajunge la un baraj, am fost aproape până să înceapă play-out-ul.

Nu regret nimic în aceste patru luni de zile, jucătorii cât au putut au dat, eu şi staff-ul am făcut tot ce am putut încât să fim la ora jocului cât mai bine.

Acesta este fotbalul, am întâlnit fotbalişti mult mai valoroşi decât noi, îmi pare rău că nu am reuşit să facem mai mult. Le mulţumesc celor din conducere că mi-au dat şansa să antrenez în prima ligă.

ADVERTISING

Nu vreau să comentez în acest moment de ce s-a întâmplat la viitor, mi-a transmis şi cineva să nu îmi mai dau niciodată demisia în spaţiul public, aşa voi face.

Nu ştiu ce voi face. Deocamdată nu mă văd antrenând în Liga 2, îmi doresc să rămân în prima ligă, vedem din vară ce se va întâmpla. Sunt antrenor care pune pasiune în ceea ce face", a spus Nicolae Dică, după meciul cu Unversitatea Cluj, conform Orange Sport.

Mandatul lui Nicolae Dică la CS Mioveni a început în iarnă, în ianuarie 2023, iar de atunci fostul fotbalist a strâns 14 meciuri pe banca argeșenilor, cu o medie de 0,93 puncte câștigate pe meci.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!