Final de ciclu la CFR Cluj, după cinci titluri consecutive? ”Pare că da, clar sunt niște probleme acolo”

Final de ciclu la CFR Cluj, după cinci titluri consecutive? ”Pare că da, clar sunt niște probleme acolo”

CFR Cluj își poate întrerupe seria de 5 titluri de campioană la rând, la finele unui sezon în care mai degrabă a dezamăgit și a avut evoluții oscilante.

Farul a învins formația ardeleană cu scorul de 1-0, gol marcat de Mazilu în partea secundă, iar acum CFR Cluj mai are cumva doar șanse teoretice la un nou titlu. Concluzie la care a ajuns și Basarab Panduru, fostul mare internațional, aflat în studioul de televiziune al celor de la Orange Sport: „Pare că da, pentru că se țin lanț meciurile astea. Adică nu ai acum, după care joci trei bune, iar mai joci unul… am impresia că sunt multe meciuri în care nu joci nimic.

ADVERTISING

Vii și spui că e prima înfrângere după nu știu câte meciuri, dar ai șase puncte din 15, ai o victori, trei egaluri și o înfrângere. Când nu se mai înjumătățesc punctele, tu atunci aduni cele mai puține puncte”, a spus Panduru, la Orange Sport.

Și Mihai Stoica, manager general la FCSB a fost și el de acord cu aceasta idee: „Poate că e un final de ciclu la CFR. E prematur să vorbit despre șansele lor la titlu. Dacă va juca așa, e clar că sunt niște probleme acolo”, a spus și MM Stoica.

Doar o singură victorie a bifat CFR în acest play-off, acel 2-1 cu Sepsi, ultima clasată, cu care vor juca din nou în semifinalele Cupei.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!