Barcelona intervine și explică pe larg "cazul Negreira": Reacție dură a președintelui Joan Laporta

Barcelona intervine și explică pe larg "cazul Negreira": Reacție dură a președintelui Joan Laporta

Barcelona, prin vocea lui Joan Laporta, președintele clubului, a oferit, luni, explicații în „cazul Negreira”, în care e acuzată de corupție.

Joan Laporta a organizat o conferință de presă în care ținut să dea explicații pe larg în privința „cazului Negreira”, în care este acuzată de corupție și influență asupra arbitrilor în ultimele două decenii.

Catalanii au plătit 7 milioane de euro de-a lungul a 18 ani pentru rapoarte privind arbitri, o practică des întâlnită la cluburi, nu pentru decizii favorabile. Barcelona a prezentat 629 de rapoarte obținute de la Jose Negreira despre arbitri din Spania, de asemenea 43 de rapoarte video.

ADVERTISING

Mai mult, Laporta a spus că nu a fost găsită niciodată de corupție împotriva clubului și a garantat în conferință că totul a fost și este absolut legal și a spus că va cere daune pentru "campania de defăimare" împotriva Barcelonei.

Laporta a arătat cu degetul și spre Real Madrid, marea rivală a Barcelonei, care s-a implicat în proces.

"Vom analiza totul și vom vedea ce putem face împotriva celor care împrăștie minciuni în presă. Javier Tebas (n.r. - președintele Ligii Spaniole de Fotbal) e un iprocit, lipsit de profesionalism, e obsedat de Barcelona și se află în spatele aceste campanii împotriva clubului.

ADVERTISING

Am energie să lupt cu cei care atacă clubul. Cu toții știm că Real Madrid a fost favorizată de arbitri în mod istoric. Faptul că ei se plâng e o adevărată nebunie, ipocrizie. Vom cere daune! Nu e adevărat că Barcelona a plătit arbitri pentru a influența rezultatul final al meciurilor. UEFA nu ne poate sancționa pentru că justiția spaniolă ne consideră nevinovați! Tebas a încercat să distrugă reputația Barcelonei", a spus Joan Laporta în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că presa din Spania a anunțat că justiția spaniolă nu a găsit nicio dovadă de corupție în "cazul Negreira", cazul în care Barcelona e acuzată că l-a plătit pe fostul vicepreședinte al arbitrilor din Spania pentru decizii favorabile.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!