Un turist din Brazilia a fost jefuit într-un tren din România. Hoții l-au strâns de gât, l-au bătut și i-au furat telefonul

Un turist din Brazilia a fost jefuit într-un tren din România. Hoții l-au strâns de gât, l-au bătut și i-au furat telefonul

Un cetăţean brazilian a fost bătut şi jefuit în timpul unei călătorii cu trenul, în România. Persoane necunoscute l-au atacat, l-au strâns de gât şi l-au lovit cu pumnii în faţă pentru a-i fura un telefon care valorează 100 euro.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, vineri seară, într-un tren care circulă pe relaţia Sighetu Marmaţiei-Cluj Napoca.

Turistul a reclamat la Poliţia Transporturi din Cluj Napoca faptul că, după ce trenul a trecut de staţia CFR Valea Vişeului, două persoane pe care nu le cunoaşte l-au atacat, l-au strâns de gât şi l-au lovit cu pumnii în faţă, după care i-au luat telefonul mobil în valoare de 100 de euro.

ADVERTISING

Doi suspecţi au fost prinşi, unul dintre ei având asupra sa telefonul furat.

"În cauză, au fost efectuate verificări de către poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Maramureş în vederea identificării persoanelor bănuite de comiterea faptei, iar în urma activităţilor informativ-operative au fost identificaţi făptuitorii ca fiind doi tineri de 19 şi 27 din Valea Vişeului. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi furt calificat", a transmis luni Poliţia judeţeană Maramureş.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇