FCSB, convinsă că a dat lovitura cu ultima mutare: Conducerea a făcut anunțul

FCSB, convinsă că a dat lovitura cu ultima mutare: Conducerea a făcut anunțul

FCSB e foarte mulțumită de Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul principal pe care l-a numit oficial după plecarea lui Leo Strizu.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a rostit cuvinte de laudă despre Charalambous, antrenorul străin numit pe banca tehnică. Managerul general al „roș-albaștrilor” a spus că nu știa ce impact va avea cipriotul la FCSB, însă e impresionat de cum s-a comportat până acum.

Mihai Stoica a mai declarat că Elias Charalambous l-a impresionat prin cunoștințele pe care a demonstrat că le are despre fotbal.

ADVERTISING

„Eu știam pe cine aducem, dar nu știam ce impact va avea. Mâine, la conferința de presă, vă veți face o primă impresie. Este peste așteptări. Vine cu ceva nou, are aceeași filosofie pe care o avem și noi despre fotbal și nu doar că ne va ajuta, dar poate fi o mutare foarte importantă în lupta pentru titlu.

M-au impresionat cunoștințele sale ieșite din comun. Sunt foarte mulți antrenori nu tocmai interesați de fenomenul fotbalistic, care cred că este suficient să se concentreze strict pe problemele echipei pe care o antrenează. Dar în mod normal, dacă-ți respecți meseria, trebuie să te uiți la meciuri, așa înmagazinezi cunoștințe.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Elias se uită, ieri i-am spus că avem un jucător titular la Poli Iași - Gloria Buzău, numărul 7, pe Musi, și apoi mă întreba de ce nu joacă în partea stângă. I-am zis că deși acolo este poziția lui, îl folosesc oamenii unde au nevoie. E implicat și are ochi”, a spus Mihai Stoica, potrivit site-ului gsp.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!