Basarab Panduru, amuzat după ce a văzut imaginile cu noul antrenor al FCSB: "Excepțional"

Basarab Panduru, amuzat după ce a văzut imaginile cu noul antrenor al FCSB: "Excepțional"

Fostul mare fotbalist Basarab Panduru s-a amuzat teribil după ce a văzut imaginile cu Elias Charalambous la primul antrenament la FCSB.

Panduru a susținut că cei de la FCSB au regizat antrenamentul pentru a demonstra că Elias Charalambous se implică.

”Mie mi-a plăcut, am văzut nişte din astea, ştii ce bine aruncă bine mingea cu mâna? Nu a greşit deloc, excepţional. Apoi se ducea în colţul lui, ei îşi vedeau de treabă. Nu ai văzut ce bine a aruncat cu mâna? Perfect, fix când a venit jucătorul. Cum poţi să spui că nu e (n.r. antrenor principal), dacă el face? Îi ajută pe ei, le dă câteva (n.r. pase).

ADVERTISING

Nu ai ce să îi faci atât timp cât stă, se implică, e pregătit. El vrea probabil (n.r. să decidă la echipă). Crezi că ştie de la început (n.r. de cum se procedează la FCSB)? Eu cred că ştie. Strizu a crezut că nu ştie, dar ştia. Nu credea că nu o să îl primeasă în vestiar, la antrenamente. Pe el (n.r. Charalambous) de ce îl plângi? Vine, ia 5000 de euro, nu face nimic, ce e de plâns? El e pe teren, se implică din cale afară pe lângă Strizu, că el nu era. E o şmecherie a lor. (n.r. contractul e până în 2024) Da, o să stea…”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cel mai probabil, el a fost adus ca secund, însă va apărea la conferințele de presă și interviuri, unde va spune că este principal.

Elias Charalambous a semnat un contract valabil până în 2024 și are un salariu de 5.000 de euro pe luna.

Debutul său se va produce în meciul cu Sepsi, programat luni de la ora 20:30.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!