Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont pentru a prelungi durata de viață a unui telefon

Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont pentru a prelungi durata de viață a unui telefon

Smartphone-urile fac parte din viața noastră de zi cu zi, de aceea un rol important în păstrarea lor la starea inițială o fac accesoriile. Când discutăm de accesorii, facem referire la cablurile de încărcare, încărcătoarele wireless, adaptorul de încărcare, foliile de protecție și husele pentru telefon.

Iată câteva sfaturi de care să ții cont pentru a-ți păstra telefonul într-o stare cât mai bună!

Procesul de încărcare

O rutină zilnică haotică nu ne afectează doar pe noi, ci și lucrurile din jurul nostru. Spre exemplu, o deprindere negativă pe care multe persoane o au este aceea de a conecta telefonul la o sursă de energie și de a nu avea suficientă răbdare ca acesta să se încarce. Deconectarea constantă de la sursa de alimentare afectează starea de sănătate a bateriei smartphone-ului și duce la degradarea acestuia. Acesta este un factor negativ care determină posesorul telefonului să schimbe bateria originală.

ADVERTISING

Piesele originale ale unui telefon nu se pot compara cu piesele înlocuitoare. Această schimbare duce și la devalorizarea telefonului, cât și a rezistenței lui în timp. Același efect al deconectării de la sursa de alimentare îl au și încărcătoarele wireless asupra bateriei, nu doar cele pe cablu.

Achiziționarea unei huse de protecție corespunzătoare cu telefonul tău

Când discutăm de aspectul unui telefon, trebuie să ne gândim și la o husă de protecție potrivită pentru acesta. Pentru o încărcare wireless, multe telefoane optează pentru sistemul magsafe, care vine poziționat în partea din spate a smartphone-ului. Sistemul magsafe ajută telefonul să se încarce mai rapid, iar husele care vin cu această specificație nu împiedică această funcție a telefonului.

ADVERTISING

La fel, putem discuta despre detaliile unei huse când vine vorba despre telefoanele cu mai multe camere. Spre exemplu husa S23 Ultra se potrivește doar unui singur model din această generație de telefoane. Calitatea unei huse de protecție ajută la păstrarea corespunzătoare a telefoanelor. O gamă largă de accesorii pentru telefoane poți găsi pe Brandgsm.ro, care îți oferă produse de calitate superioară.

Aplicarea corespunzătoare a unei folii de protecție

Folia de protecție se aplică, în mare măsură, pentru evitarea unor zgârieturi superficiale. Sunt persoane care preferă îmbrăcarea completă a telefonului într-o folie de silicon, care ajută și la protejarea sticlei de pe spatele smartphone-ului.

ADVERTISING

Acestea sunt doar câteva sfaturi de care ai putea ține cont când vine vorba de prelungirea de viață a gadgetului tău. Prin îndeplinirea acestor pași, telefonul tău nu va pierde din valoarea inițială. Smartphone-ul este ustensila noastră de zi cu zi, care trebuie să fie protejată, deoarece multe date personale și informații sunt stocate pe el.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇