Gazzetta dello Sport îl laudă pe Andrea Compagno, vârful celor de la FCSB, proaspăt convocat la naționala Italiei

Gazzetta dello Sport îl laudă pe Andrea Compagno, vârful celor de la FCSB, proaspăt convocat la naționala Italiei

Cunoscutul cotidian roz din Peninsulă, Gazzetta dello Sport i-a făcut un portret italianului Andrea Compagno, de la FCSB, golgheterul Ligii 1 la zi, la egalitate cu Marko Dugandzici, proaspăt convocat la naționala mare a Italiei.

Compagno se află în lotul lărgit convocat de Mancini pentru debutul preliminariilor pentru EURO 2024, și anume pentru meciurile cu Anglia și Malta, de la finele lunii martie.

Cu 17 goluri marcate în România, Compagno a fost lăudat și de Gazzetta dello Sport, care a ținut deja să îi dedice un amplu material: "Compagno, povestea merge mai departe. Din Serie D, în naționala Italiei. Așa zice Steaua (n.r - FCSB). Atacantul din Palermo a ajuns în 2020 în România, la Craiova, după o carieră în care nu a trecut de Serie D în Italia. A devenit o adevărată senzație în 2022, când a fost italianul cu cele mai multe goluri marcate. După doi ani la Craiova, a fost transferat de Steaua București (n.r - FCSB), alături de care a debutat în Conference League: 'În Italia câștigam 400 de euro pe lună și mergeam la shopping cu un calculator', spunea el într-un interviu pentru Gazzetta, săptămâna trecută. Are 1.94m, are părul precum al lui Cavani și i se spune 'El Matador'. În acest an (n.r - la FCSB), la a marcat 12 goluri în 22 de meciuri din Liga 1 și Conference League", au punctat italienii în acest material.

COMPAGNO Andrea 🇮🇹 ►FCSB / FC U CRAIOVA (SuperLiga 🇷🇴 ) • ALL GOALS 2022 🎥

FCSB l-a adus de la FC U Craiova pe italian, pentru suma de 1,5 milioane de euro. Este pentru prima dată când un jucător de la FCSB este chemat și convocat la o națională de asemenea proporții, Italia fiind campioana Europei en-titre.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!