Visul lui Andrea Compagno, devenit realitate la FCSB: "Mergeam la supermarket cu calculatorul în mână"

Visul lui Andrea Compagno, devenit realitate la FCSB: "Mergeam la supermarket cu calculatorul în mână"

Atacantul italian Andrea Compagno spune că trăiește un vis după transferul la FCSB.

Într-un interviu acordat presei din Italia, Compagno și-a adus aminte că în urmă cu câțiva ani juca în ligile inferioare și își propunea să nu cheltuie mai mult de 400 de euro pe lună la supermarket. Lucrurile s-au schimbat după transferul în România, iar italianul trăiește un vis într-o țară în care este tratat ca un star.

"Am considerat că un transfer în străinătate îmi poate accelera creșterea. Am fost la Craiova în liga a doua, am promovat și am marcat 12 goluri anul următor. Apoi, Steaua m-a cumpărat cu 1.5 milioane de euro. Am jucat în Conference League, chiar și cu West Ham și am marcat. Toate visele pe care le-am avut când mergeam la supermarket cu calculatorul în mână să nu cheltuiesc mai mult de 400 de euro pe lună mi s-au îndeplinit", a spus Compagno pentru Cronache Di Spogliatoio.

ADVERTISING

Apoi, italianul a vorbit și despre modul în care este perceput fotbalul în România.

"Atât în Craiova cât și în București am întâlnit multă pasiune. Sunt oprit pentru poze pe stradă, mi se fac multe complimente. București este un oraș mare și stadioanele sunt pline, de multe ori cu peste 20 de mii de oameni. La derbiul cu Rapid au fost 33 de mii. În Serie A, dacă dai la o parte cluburile mari, nu se întâmplă asta. Este evident că Steaua este o echipa mare cu un trecut important", a mai spus Compagno.

ADVERTISING

Andrea Compagno a fost adus de FCSB în vara anului trecut de la U Craiova 1948 cu 1.5 milioane de euro.

El a marcat 9 goluri în campionat și unul în Conference League.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!