Antrenorul lui Lazio a criticat UEFA și CFR Cluj după calificarea în optimile Conference League

Antrenorul lui Lazio a criticat UEFA și CFR Cluj după calificarea în optimile Conference League

Maurizio Sarri, antrenorul lui Lazio, a fost supărat la finalul meciului CFR Cluj – Lazio 0-0, care a adus calificarea echipei italiene în optimile de finală din Conference League. Lazio s-a impus cu 1-0 la general, după victoria din tur, de la Roma.

La finalul partidei CFR Cluj – Lazio 0-0, Maurizio Sarri și-a exprimat nemulțumirea față de suprafața de joc pe care s-a disputat partida.

Italianul a atacat UEFA și a "înțepat-o" pe CFR Cluj pentru că "terenul a fost impracticabil".

“Meciul a fost de nejucat, ne-am regăsit într-un sport asemănător cu fotbalul. Terenul a fost impracticabil. Când aud vorbindu-se despre UEFA, se vorbeşte de respect. Dar ei nu au respect pentru fotbal şi pentru jucători, din moment ce permit ca meciurile să se joace pe aceste terenuri. Îmi pare rău că nu am câştigat”, a spus Maurizio Sarri la Sky Sport, potrivit Corriere dello Sport.

ADVERTISING

CFR Cluj a fost eliminată de Lazio Roma, joi seară, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio prin golul marcat de Ciro Immobile.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!