Reacția fotbalistului FCSB după ce conducerea a luat decizia în privința sa

Reacția fotbalistului FCSB după ce conducerea a luat decizia în privința sa

Malcom Edjouma (26 de ani) a reacționat după dezvăluirea făcută că, inițial, a refuzat propunerea venită din partea conducerii FCSB de juca mijlocaș central, nu mijlocaș defensiv, după transferul de la FC Botoșani.

FCSB s-a convins repede că, datorită veleităților ofensive, Malcom Edjouma nu poate acoperi postul de „închizător” și a dorit să-l urce mai sus în teren. Doar că s-a lovit de refuzul inițial al francezului, care nu credea că poate juca pe postul de mijlocaș central.

În prezent Edjouma e cel mai în formă fotbalist al FCSB după ce a marcat patru goluri în ultimele trei meciuri și le-a câștigat "roș-albaștrilor" șapte puncte.

ADVERTISING

"M-am adaptat repede la noua poziție pe teren. Trebuie să continui în acest fel, să înscriu goluri și să contribui la construcția jocului. Cred că sunt pe drumul cel bun, pot să progresez", a spus Malcom Edjouma, conform DigiSport.

Malcom Edjouma a marcat nouă goluri și a livrat trei pase de gol în 32 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competițiile sezonului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!