FCSB pierde primul meci amical din cantonamentul din Turcia

FCSB pierde primul meci amical din cantonamentul din Turcia

FCSB a pierdut în primul amical disputat în cantonamentul din Turcia, scor 0-2 în fața celor de la Pogon Szczecin, ocupanta locului 4 în prima ligă poloneză.

Polonezii au deschis scorul în minutul 72 cu un șut sec la colțul lung, după o gafă în defensiva română. În minutul 83, profitând de o cădere fizică evidentă a celor de la FCSB, Pogon a croșetat toată defensiva roș-albastră și a mai marcat un gol, șut din 10 metri, mingea atingând și transversala.

Deian Sorescu, aflat la debutul pentru FCSB, a făcut un meci bun spre foarte bun, el evoluând în prima parte ca fundaș dreapta, apoi, în mitanul secund, ca extremă dreapta, în locul lui Cordea, trupa lui Pintilii evoluând într-un sistem 4-2-3-1, cu Sorescu, Miculescu și Florinel Coman în spatele lui Compagno.

ADVERTISING

FCSB a jucat binișor în prima parte când a ratat câteva ocazii de gol, inclusiv o bară a lui Edjouma.

WL FRIENDLY MATCHES / MKS Pogoń Szczecin - FCSB

Vestea bună pentru cei de la FCSB este că fundașul central Iulian Cristea a revenit pe teren după accidentarea din iunie 2022 și a fost chiar căpitan, un gest frumos făcut de antrenorul Mihai Pintilii.

Gruparea roș-albastră va mai disputa un meci amical în cantonamentul din Antalya, luni, de la ora 16:00, împotriva polonezilor de la Rakow, echipă de unde a fost împrumutat Deian Sorescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa de start a celor de la FCSB: A. Vlad - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Pantea - Edjouma, Nikolov, Radaslavescu - Miculescu, Compagno, Coman.
Rezerve: Târnovanu, Alexandru Maxim, V. Crețu, Dawa, Haruț, Șut, Oct. Popescu, Omrani, Oaidă, Radunovic, S. Șerban, Cordea, Vl. Toma, David Popa, Vlad Tudor, Luca Ciobanu.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!