Presa din Franța, despre ultima decizie luată de Simona Halep: "Ar fi o răsturnare de situație"

Presa din Franța, despre ultima decizie luată de Simona Halep: "Ar fi o răsturnare de situație"

Simona Halep duce o luptă contra cronometru pentru a-și demonstra nevinovăția în cazul de dopaj.

Sportiva noastră a cerut la Sports Resolution urgentarea procedurilor pentru a fi audiată cât mai rapid.

Iar Simona își dorește astfel să ceară un wild card la Australian Open, pentru a putea reveni pe teren încă din ianuarie 2023.

Veștile au făcut deja înconjurul lumii, iar jurnaliștii francezi de la We Love Tennis comentează ultima decizie luată de sportiva noastră.

"Obiectivul avocaților Simonei este să prezinte documente care o vor disculpa pe jucătoarea română și îi vor permite să apeleze la un wild card pentru Australian Open, care începe pe 13 ianuarie. Dacă se va întâmpla asta, va fi o răsturnare de situație în acest caz în care Simona a susținut mereu că este nevinovată", a comentat sursa citată.

ADVERTISING

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!