Moruțan dă cărțile pe față și dezvăluie motivul pentru care nu s-a impus la Galatasaray

Moruțan dă cărțile pe față și dezvăluie motivul pentru care nu s-a impus la Galatasaray

Tânărul mijlocaș român Olimpiu Moruțan nu s-a impus la Galatasaray, el fiind acum împrumutat de gruparea turcă în Serie B, la Pisa.

Fostul jucător de la FCSB crede că există și un motiv pentru care s-a întâmplat acest lucru. Galatasaray l-a împrumutat pe mijlocaşul de 23 de ani la Pisa, în a doua ligă din Italia.

Italienii au plătit 150.000 de euro pentru acest împrumut, există chiar și clauza unui transfer definitiv, la data de 31 mai 2023, în schimbul sumei de 5,5 milioane de euro.

Românul de 23 de ani născut la Cluj-Napoca spune că a fost o presiune prea mare pe umerii săi: ”Eu vreau să ajung la o echipă mai mare, să devin din ce în ce mai bun. aşa voi creşte şi voi juca în competiţii din ce în ce mai importante. Mă bucur că am avut oferta de la Galata, încă sunt jucătorul lor şi, de ce nu, poate o să mă întorc acolo.

ADVERTISING

Au fost lucruri pe care nu le-am putut gestiona, dar timpul le va rezolva pe toate. Acolo trebuie să îţi ridici nivelul, lumea te compară cu Gică Hagi şi Gică Popescu, dar nu trebuie să pui la suflet, trebuie să te concentrezi pe ce poţi tu”, a spus Moruţan, potrivit FRF.

Trei goluri în 23 de partide a bifat Morutan pentru gruparea turcă Cim Bom.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!