Prestația la superlativ a lui Moruțan în Italia, lăudată de jurnaliști: Întotdeauna a găsit soluția bună

Prestația la superlativ a lui Moruțan în Italia, lăudată de jurnaliști: Întotdeauna a găsit soluția bună

Olimpiu Moruțan chiar traversează o perioadă excelentă în Italia, acolo unde este împrumutat de Galatasaray la Pisa, în Serie B.

Moruțan și Marius Marin au fost titulari sâmbătă în victoria Pisei obținută cu cei de la Brescia, scor 3-0, în etapa cu numărul 18 din campionat. Moruțan a pasat decisiv la golul de 2-0, marcat de Gliozzi.

Fostul jucător de la FCSB Olimpiu Moruțan a ajuns la 7 pase decisive în Serie B în acest sezon, acolo unde are și 4 goluri marcate în 16 meciuri jucate.

Presa italiană l-a ridicat din nou în slăvi după această partidă reușită: „Un spin real în apărarea Bresciei, în special în prima repriză. Întotdeauna a găsit soluția bună pentru a-și servi coechipierii din atac”, notează tuttomercatoweb.com, care i-a dat o notă foarte bună, 7.

ADVERTISING

„Prestație la superlativ pentru playmaker-ul român. Își împrăștie adversarii ca niște popice de bowling și în minutul 20 trimite o minge splendid în careu care duce la golul lui Gliozzi pentru 2-0”, se arată și în portalul pianetaserieb.it, care l-au notat pe român cu 7.50.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!