Șoarece filmat într-un salon de pediatrie la un spital din Sălaj (Video)

Șoarece filmat într-un salon de pediatrie la un spital din Sălaj (Video)

Un şoarece a fost filmat într-un salon al Secţiei Pediatrie a Spitalului Şimleu Silvaniei, imaginile fiind postate pe reţelele de socializare.

”Spitalul Şimleu. Şoareci de ultimă generaţie! Şi fără test Covid sau mască!”, a scris pe Facebook bărbatul care a surprins imaginile.

Postarea a strâns numeroase comentarii critice.

”Ruşine! Nici noptiera aia nu ar avea ce căuta la spital (eventual la fier vechi), dar chiar şoarece în salon nu îmi imaginam”, a scris o femeie.

”Ăsta nu se mai poate numi spital de multi ani… din păcate!!!”, a scris o altă femeie.

ADVERTISING

Potrivit monitoruldesalaj.ro, în urma apariţiei imaginilor în spaţiul public, DSP Sălaj a efectuat un control la unitatea medicală și a dat o amendă de 5.000 de lei.

”Menţionăm că la data controlului unitatea sanitară este într-un proces amplu de reabilitare, modernizare şi dotare, care cuprinde o aripă a spitalului, aceste spaţii fiind puse la dispoziţia constructorului. S-au delimitat spaţiile dezafectate de cele în care se efectuează servicii medicale.

S-a constatat că în spaţiile dezafectate din zona de şantier deratizarea s-a făcut superficial. În spaţiile medicale nu au fost identificate rozătoare sau urme ale prezenţei acestora”, a transmis DSP Sălaj.

Șoarece filmat în secția de pediatrie a unui spital din Sălaj

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇