Doi polițiști locali au lăsat maşina parcată ilegal pe trotuar şi cu girofarul pornit, ca să intre la KFC (Video)

Doi polițiști locali au lăsat maşina parcată ilegal pe trotuar şi cu girofarul pornit, ca să intre la KFC (Video)

Doi poliţişti locali din Cluj au fost filmaţi cum lasă maşina pe trotuar, cu girofarul aprins, în timp ce stau la coadă să îşi ia de mâncare de la KFC.

Scena a fost filmată marţi de un cetăţean, chiar în centrul oraşului, şi postată pe Twitter.

Cei doi agenți ai Poliției Locale și-au parcat autospeciala în fața statuii lui Matei Corvin, pe trotuar, într-un loc nepermis, deși există o parcare publică la aproximativ 50 de metri.

Au fost să-şi cumpere de mâncare şi la revenire au fost filmaţi cum traversează neregulamentar şi se suie în maşina lăsată staţionată, dar cu girofarul pornit.

ADVERTISING

"Nu aveam vreo problemă cu fomica lor, dar stăteam la masă și i-am văzut oprind, pornit girofar, intrând în kfc, stând la coadă. Am zis „serios?” și i-am filmat când au ieșit", scrie cel care i-a surprins.

Primăria Cluj-Napoca a transmis un răspuns standard pentru presa locală referitor la acest incident: ”Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă Comisiei de disciplină. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sancțiunea”.

În mod ironic, chiar ieri Parlamentul a votat un proiect care le dă puteri sporite polițiștilor locali, inclusiv referitoare la parcarea neregulamentară.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇