Dan Petrescu, declarații dure după înfrângerea suferită de CFR Cluj cu Rapid: "Ca pe vremea Scorniceștiului"

Dan Petrescu, declarații dure după înfrângerea suferită de CFR Cluj cu Rapid: "Ca pe vremea Scorniceștiului"

Dan Petrescu a făcut o serie de declarații dure după ce CFR Cluj a fost învinsă de Rapid.

Petrescu a invocat greșelile de arbitraj și cele două penaltiuri dictate împotriva campioanei.

”În primele 30 de minute, am controlat jocul, apoi a venit faza penalty-ului, pe care am revăzut-o. Luckassen a făcut primul faultul. Penalty, au dat gol, până la pauză am căzut, putea fi și 2-0. În repriza a doua, iar am început bine, apoi penalty. Dacă avem VAR, nu înțeleg de ce nu s-a dus să vadă faza, că la primul s-a dus. La ultima fază, când ai corner, tu fluieri finalul…

ADVERTISING

Mi s-a părut un penalty ca pe vremea Scorniceștiului, fără să le iau din merite celor de la Rapid. A fost o viciere clară de rezultat. Puteți să puneți un titlu, Popa 2, CFR 1. Orice acțiune a fost judecată în favoarea lor. De ce să mă mai duc eu să fac scandal? Eu am stat pe bancă, am stat liniștit. Nu cred că e vina lui neapărat, dacă cei de la VAR l-ar fi chemat sau el să fi spus că vrea să vadă fazele mai bine…”, a spus Dan Petrescu la Digi Sport.

Amintim că CFR Cluj a fost învinsă de Rapid, scor 2-1, în etapa a 16-a din Superliga.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După acest rezultat, Rapid este pe locul 2, cu 32 de puncte, iar CFR Cluj este pe 3, cu 28 de puncte, dar are două meciuri mai puțin disputate.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Ballkani de joi, de la ora 19:45, decisiv pentru calificarea în primăvara Conference League. Cu o victorie, ardelenii sunt siguri de calificare.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!