Verdictul lui Marius Avram după arbitrajul controversat de la meciul UTA Arad - FCSB: "Trebuie să-și pună un semn de întrebare"

Verdictul lui Marius Avram după arbitrajul controversat de la meciul UTA Arad - FCSB: "Trebuie să-și pună un semn de întrebare"

Marius Avram a analizat prestația arbitrului Adrian Cojocaru la meciul dintre UTA Arad și FCSB din Cupa României.

Fostul arbitru consideră că Adrian Cojocaru a exagerat cu arătatul cartonașelor galbene și roșii, iar in consecință a scăpat meciul din mână.

"Am anticipat niște eliminări din primele 20-25 minute, după ce am văzut cum se joacă și cum a gestionat Cojocaru anumite situații tensionate din teren. Țin minte că a fost un atac dur al lui Popescu, a ieșit un meleu între jucători și s-a terminat cu 4 cartonașe galbene numai la acea fază. Puteam să anticipăm că e o tensiune mare în joc, cu un număr foarte mare de cartonașe galbene date foarte repede, era ușor să spui că s-ar putea să vedem foarte multe eliminări în repriza a doua", a spus Avram la Radio Sport Total FM.

ADVERTISING

"Să știți că nu e doar regulamentar luată fiecare fază în parte de dat un verdict. Într-o analiză a unui meci trebuie să vedem managementul, felul în care a gestionat. Dacă un arbitru, după un meci, se uită în foaie și vede că a avut 14 galbene, 4 roșii, trebuie să-și pună un semn de întrebare, undeva a greșit și nu poate să fie perfect. Au fost nebuni toți, jucătorii ambelor echipe, nu e chiar așa. Undeva, ceva e greșit, când ai atât de multe sancțiuni disciplinare. Dacă ne uităm, foarte multe galbene luate absolut prostesc, întârzieri ale jocului. Două roșii date pentru aplauze, fiecare roșu a fost pentru două galbene", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Patru jucători au primit cartonașul roșu în meciul de miercuri de la Arad: Chindriș de la gazde, respectiv Bouhenna, Radunovic și Octavian Popescu de la oaspeți.

2-2 a fost scorul întâlnirii dintre UTA Arad și FCSB.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇