O vedetă supranumită „păpușa lui Putin” ar fi vrut ca Rusia să arunce bomba atomică la înmormântarea reginei

O vedetă supranumită „păpușa lui Putin” ar fi vrut ca Rusia să arunce bomba atomică la înmormântarea reginei

Olga Skabeieva, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Rusia, a declarat într-un talk-show, răspunzându-i unui deputat, că Rusia ar fi trebuit să bombardeze nuclear Regatul Unit în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a.

Ea este supranumită „păpuşa lui Putin” şi a făcut aceste declaraţii la o oră de mare audienţă, luni, potrivit The Independent.

Ea i-a răspuns astfel deputatului Andrei Guruliov, care a vorbise la finalul săptămânii trecute de războiul rus din Ucraina.

„Biden a declarat că în timpul evenimentelor (din Ucraina), Rusia a folosit armament chimic sau că a efectuat atacuri nucleare pe teritoriul ucrainean. Ați auzit aceste prostii? Ce-l face să creadă că vom efectua un atac nuclear în Ucraina? Trebuie apoi să trăim în continuare acolo! Şi avem o groază de alte ţinte, iar (baza militară americană NATO) Ramstein (din Germania) este una (dintre ele). Dar poate aştepta. De ce să bombardăm Ucraina sau Germania, când există Marea Britanie, rădăcina răului?”, a spus vineri Andrei Guruliov.

ADVERTISING

Olga Skabeieva i-a răspuns că „ar fi trebuit s-o facem azi (luni). Toată lumea bună este acolo, să asiste la funeraliile (reginei Elizabeth a II-a)”.

Ziua 209. Moscova face referendumuri pentru noi anexări, rușii protestează. Nou atac la centrala nucleară din Zaporojie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇