Facilitatea prin care Uber vrea să atragă șoferii, dar va supăra clienţii

Facilitatea prin care Uber vrea să atragă șoferii, dar va supăra clienţii

Uber a anunțat mai multe funcții noi, menite să îmbunătățească experiența șoferilor în aplicația de partajare a călătoriei. Acestea sunt disponibile momentan doar în SUA.

Astfel, printre altele, șoferii vor putea vedea cât vor câștiga și care este destinația înainte de a accepta o călătorie, scrie CNBC.

Însă această măsură ar putea duce la refuzarea curselor mai scurte, pentru care clientul plătește mai puțin și ar putea anula una dintre diferențele pentru care clienții preferau Uber în locul taxiurilor.

ADVERTISING

De asemenea, șoferii vor putea vedea mai mult de o solicitare de călătorie simultan, folosind o nouă funcție numită Radar de călătorie. Uber a spus că aceste modificări vor ajuta, de asemenea, la reducerea timpilor de așteptare pentru călători.

Compania a anunțat, de asemenea, lansarea cardului de debit și contul curent Uber Pro, prin care șoferilor le va fi rambursat 7% din prețul benzinei la anumite stații. Câștigurile vor fi depuse direct în cont.

Noile opțiuni pot ajuta compania să păstreze șoferii existenți și să atragă alții noi, după ce mulți au plecat din cauza prețurilor ridicate la benzină și inflația mare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇