Simona Halep a efectuat la Washington un antrenament alături de Emma Răducanu (Video)

Simona Halep a efectuat la Washington un antrenament alături de Emma Răducanu (Video)

Fosta lideră mondială WTA Simona Halep a început munca serioasă la Washington, acolo unde de luni va începe trofeul Citi Open, un turneu WTA 250 pe hard outdoor, în capitala Statelor Unite.

Românca de 30 de ani a efectuat duminică un antrenament alături de Emma Răducanu, sportiva britanică cu origini românești. Cele două, locurile 16 și 10 WTA acum, sunt unele dintre favoritele de la Washington și au ales să facă un antrenament comun.

Un antrenament cu imagini VIDEO postat de contul oficial al turneului, observat și analizat și de jurnaliștii din SUA, care au notat că antrenamentul a fost unul, pe alocuri, încrâncenat, mult peste nivelul unui amical: ”Meciul de antrenament dintre Simona Halep și Emma Răducanu a fost o luptă acerbă, deoarece ambele jucătoare au un spirit de luptă uriaș! Dar cele două nu au depășit limitele fair-play-ului, zâmbindu-și reciproc de câteva ori. Antrenamentul a fost supervizat de rusul Dmitry Tursunov, care a bătut palma cu Emma Răducanu înainte de acest eveniment! Va fi interesant de văzut cât de bine se descurcă Emma alături de acesta!”, scriu americanii de la tennisuptodate.com.

Halep e favorita 3 să câștige US Open, sub Iga Swiatek și Naomi Osaka. Dar până acolo, românca născută la Constanța va participa la turneele de la Washington, Toronto și Cincinnati.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!