Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

SpotMedia.ro vă prezintă biletul zilei la pariuri, în care am ales să analizăm marele derbi dintre Rapid și Craiova, dar și o partidă de tenis în care Ana Bogdan încearcă să obțină un prim trofeu WTA.

Ponturile sunt următoarele:

Universitatea Craiova - Rapid, Peste 2.5 goluri @ 2.24

Ne așteptăm la un meci exploziv între două formații în clară revenire de formă după un start mai slab de sezon. Rapid tocmai a învins FCSB în marele derbi, iar Craiova a bifat prima victorie cu Balint pe bancă, acel 3-0 cu Vllazhnia de joi seara din Conference League. Se anunță un stadion arhiplin în Bănie și mult spectacol pe teren, concretizat poate și în multe goluri pe tabelă. Anul trecut, Craiova a învins în ambele meciuri Rapidul, 1-0 și 2-1.

Caroline Garcia - Ana Bogdan 1 @ 1.37

ADVERTISING

Este o șansă imensă pentru primul trofeu WTA al Anei, dar experiența lui Garcia, fostă jucătoare de top 10 WTA, poate să prevaleze și azi. Așa cum s-a întâmplat și în meciul câștigat cu lidera mondială Iga Swiatek în sferturi, chiar la poloneză acasă. E al doilea meci direct între cele două, după victoria lui Caroline la Wimbledon 2017. Jocul va fi LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 16!

Cotă totală biletul la pariuri: 3.07.

Rolul jocurilor de noroc trebuie să fie pur distractiv. Joacă responsabil!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇