Publicul s-a îngrozit: Momentul în care un ecran uriaş cade pe scenă, peste artişti (Video)

Publicul s-a îngrozit: Momentul în care un ecran uriaş cade pe scenă, peste artişti (Video)

Spectatorii au asistat îngroziţi la momentul în care un ecran video masiv, suspendat deasupra scenei, a căzut peste artişti.

S-a întâmplat la un concert al trupei de băieți Mirror, de joi, care a avut loc la Hong Kong Coliseum, relatează The Guardian.

Clipuri video difuzate pe rețelele de socializare arătă cum cei doi cântăreţi cântau înconjuraţi de o duzină de dansatori pe scenă, când un ecran LED se prăbușeşte.

Ecranul loveşte în cădere un dansator, înainte de a se răsturna peste altul, în timp ce publicul țipa de groază. Restul celor de pe scenă s-au grăbit să-i ajute pe cei loviţi.

Doi dansatori au fost trimiși la Spitalul Queen Elizabeth. Presa locală a relatat că unul dintre dansatori se afla într-o „stare gravă”, în timp ce celălalt era stabil.

ADVERTISING

În afară de cei doi interpreți care au fost răniți pe scenă, alte trei femei din public au avut de suferit. Una s-a simțit rău și a fost transportată la același spital, iar alte două erau în stare de șoc, dar nu au necesitat îngrijiri medicale.

În urma incidentului, concertul a fost oprit și membrii publicului au fost rugați să părăsească locația.

Hong Kong: Large screen collapses during concert by boy band Mirror at the Hong Kong Coliseum

Grupul Mirror format în 2018 este extrem de popular în Hong Kong și în întreaga Asie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇