Un utilizator de Facebook va putea avea 5 profiluri

Un utilizator de Facebook va putea avea 5 profiluri

Facebook testează posibilitatea ca un singur utilizator să aibă până la cinci profiluri.

În mod normal, conform politicii platformei sociale, se permite folosirea unui singur cont pentru o persoană. Acum, însă, Facebook a început să testeze o opţiune prin care utilizatorii pot folosi mai multe profiluri în cadrul aceluiaşi cont, astfel încât să separe modurile în care aceştia doresc să acceseze informaţiile din cadrul reţelei sociale.

Fără a schimba contul şi a introduce alte date de logare, utilizatorii vor putea face rapid trecerea între un profil unde focusul îl reprezintă ştirile, de exemplu, şi un alt profil, prin care se urmăresc doar update-urile prietenilor.

ADVERTISING

Facebook spune că schimbarea profilurilor se va face extrem de rapid. Pentru a trece de la un profil la altul, utilizatorul nu are nevoie decât de două click-uri.

Deocamdată această facilitate reprezintă doar un experiment, ca multe altele pe care platforma socială le derulează pentru a vedea cum poate creşte interesul utilizatorilor. Însă, spre deosebire de altele, şansele ca acest experiment să se transforme într-o funcţie finală par mai mari.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇