Presa din Danemarca, despre problemele pe care le are Mistrati la CFR Cluj: "Să-l înțelegeți dacă nu mai doarme bine noaptea"

Presa din Danemarca, despre problemele pe care le are Mistrati la CFR Cluj: "Să-l înțelegeți dacă nu mai doarme bine noaptea"

Presa din Danemarca scrie despre problemele pe care le are Vito Mistrati după transferul la CFR Cluj.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat că a semnat un ordin prin care la toate meciurile din România vor trebui folosiți cel puțin 40% sportivi români.

Iar presa din Danemarca se teme că Mistrati și-ar putea pierde locul de titular de la CFR Cluj după implementarea acestui ordin.

"Oh nu, Vito!", a titrat publicația Tips Bladet, care continuă: "O nouă regulă din fotbalul românesc ar putea avea consecințe fatale pentru Vito Mistrati".

ADVERTISING

"Dacă Vito Mistrati nu mai doarme bine noaptea, trebuie să-l înțelegeți. Cu câteva săptămâni în urmă, el își împlinise visul de a juca în străinătate, dar acum realitatea din fotbalul românesc s-a schimbat dramatic", a mai scris sursa citată.

Vestea a inflamat spiritele în fotbalul românesc, din moment ce se va aplica încă din această vară, iar cluburile a fost luate prin surprindere.

În plus, au existat numeroase voci care au susținut că Novak a luat o decizie discriminatorie și împotriva normelor europene.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!