Flagrant într-o parcare: Trei tineri, prinși când vindeau cocaină. Au fost găsite 32 de kg de droguri

Flagrant într-o parcare: Trei tineri, prinși când  vindeau cocaină. Au fost găsite 32 de kg de droguri

Trei tineri din Arad au fost prinși în flagrant de polițiși și procurori DIICOT Oradea într-o parcare, în timp ce vindeau cantități importante de droguri. În urma unor percheziții domiciliare au fost găsite 32 de kilograme de cocaină și pulbere psihoactivă.

Într-o parcare de pe DN 79, în apropierea localității arădene Șimand, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT – ST Oradea, au prins în flagrant delict trei bărbați, de 34, 34 și 36 de ani, toți din municipiul Arad, bănuiți de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, spun polițiștii.

ADVERTISING

Tinerii încercau în parcare să vândă 100 de grame de cocaină și 300 de grame de substanțe psihoactive. Ulterior, au avut loc șapte percheziții domiciliare, unde s-au găsit 1,58 kg. de cocaină, 10 kg. de pulbere cristalină psihoactivă, 2 kg. de amfetamină, 3,8 kg. de pulbere psihoactivă, 1,86 kg. de pulbere susceptibilă a fi mefedronă, aproximativ 4.200 de comprimate ecstasy (1,38 kg.), 11,7 kg. de cannabis.

De asemenea, au fost găsiți 28.680 de euro, 20.708 lei, cântare de înaltă precizie, telefoane mobile, toate fiind ridicate în vederea cercetărilor.

ADVERTISING

După audierea celor trei persoane, procurorii DIICOT Oradea au dispus reținerea a doi bărbați de 34, respectiv 36 de ani, pentru 24 de ore. Sâmbătă, ambii bărbați urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇