Serena Williams nu respectă regulile de la US Open: Ce favoare i-au făcut organizatorii

Serena Williams nu respectă regulile de la US Open: Ce favoare i-au făcut organizatorii

Jucătorii prezenți la US Open sunt nevoiți să respecte reguli stricte, dar acestea nu se aplică și când vine vorba despre Serena Williams.

Americanca a refuzat să stea într-un hotel alături de ceilalți sportivi participanți la US Open, așa cum prevede protocolul sanitar.

În schimb, Serena a decis să își închirieze o locuință, spunând că se teme să stea alături de ceilalți sportivi.

"Nu am vrut să stau cu ei în hotel deoarece am probleme cu plămânii, așa că era un risc pentru mine. Dacă sunt singură pot să controlez mai bine lucrurile. Nu am nici măcar oameni care îmi fac curat. Realitatea este că am probleme de sănătate și trebuie să mă odihnesc bine ca să pot concura la New York", a afirmat Serena Williams într-o conferință de presă.

ADVERTISING

Pe de altă parte, Serena spune că organizatorii procedează corect când îi urmăresc cu atenție pe sportivii din hotel, în așa fel încât aceștia să nu părăsească locația.

"Jucătorii trebuie urmăriți pentru a nu ieși în cluburi sau restaurante. Din păcate, cred că e o mișcare bună deoarece oamenii au tendința să devină neliniștiți și ar putea ieși din hotel. Eu sunt în favoarea protocoalelor de acest tip, e bine să stam într-o bulă", a completat Serena.

Din top 10 WTA vor participa la US Open doar Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sofia Kenin și Serena Williamas.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În schimb, printre jucătoarele care s-au mai retras de la US Open se mai află, pe lângă Simona Halep, Ana Bogdan, Polona Hercog, Fiona Ferro, Andrea Petkovic, Julia Goerges, Hsieh Su-Wei, Barbora Krejcikova, Svetlana Kuznetsova, Anastasia Pavlyuchenkova, Shuai Peng, Anastasia Potapova, Sam Stosur, Barbora Strycova, Wang Qiang, Wang Xiyu, Wang Yafan, Zheng Saisai și Zhu Lin.

De aceste retrageri numeroase a profitat și Mihaela Buzărnescu, întrucât sportiva noastră a prins un loc pe tabloul principal.

ADVERTISING

US Open 2020 va începe pe 31 august, însă interesul a mai scăzut după aceste retrageri în masă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇