Liderii PSD n-au reușit să ia nicio decizie în CEx. Mai încearcă și vineri să stabilească un calendar pentru moțiune și detalii pentru congres

Liderii PSD n-au reușit să ia nicio decizie în CEx. Mai încearcă și vineri să stabilească un calendar pentru moțiune și detalii pentru congres

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a anunţat că vineri va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN), urmând să fie luate în discuţie data votului în cazul moţiunii de cenzură şi detalii legate de congresul formaţiunii din 22 august.

„Principalul subiect, în afară de organizarea congresului (…), va fi stabilită data sau calendarul de vot al moţiunii de cenzură. Noi ne dorim să votăm cât mai repede, pentru că, în momentul ăsta, orice zi în plus cu Guvernul Orban este pierdere pentru ţară, atât sanitar vorbind, cât şi economic.

ADVERTISING

Deci, sperăm ca vineri să se valideze un calendar, care să fie în linie cu această dorinţă", a afirmat Romaşcanu, miercuri, la sediul PSD, după şedinţa CExN.

https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/videos/637696180204021/?__xts__[0]=68.ARBJ3MHh9kIvKe-KxMSv8N5P07ZgTwcWhggTjdzWwH1GMRCMpGHY5B6PAa9EkZy7mxft2RAtWYBSS5PrRlLWNmCEYOqboHClM3kypdolzC8JDd_WRuVoBCjSqMGFCzysCkhxwpPSZAwY_RCIR7J96wvPqMNdRMvvUedjkrDmyL0U9wGylmnHQI-9gqSov0A5wtR2Gi6wJXj3MB-zzBjfYj_gstZdldHMm9EKjKhUaiwVSsHZciQyZh1URVskQXRkB2ke1-ygcMWbIdKM3MrRmn0lcHVF14p951IWAM_rBhdO5Mk0LWq-VrkDE4x094goB29BBUOCA-jI5N57uEjTmiWFUoGLtFCT&__tn__=-R
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ciolacu spune că nu e nicio legatură între moțiune și congres

Declarații după ședința CExN a făcut și președintele PSD Marcel Ciolacu. Acesta a precizat că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului n-are nicio legătură cu congresul PSD.

El a amintit că joi va avea loc citirea acesteia în plenul Camerei Deputaţilor.

"Mâine vom stabili data votului. Deci, mâine are loc citirea, suntem în Regulament şi în Constituţie. (…) Moţiunea n-are nicio legătură cu congresul", a susţinut Ciolacu la sediul central al PSD.

ADVERTISING

Liderul social-democraţilor a reafirmat că el doreşte ca votul să aibă loc "cât mai repede".


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇