Va pleca Marius Croitoru la FCSB? Răspunsul patronului de la FC Botoșani

Va pleca Marius Croitoru la FCSB? Răspunsul patronului de la FC Botoșani

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, a fost întrebat dacă îl lasă pe Marius Croitoru la FCSB.

Iftime susține că deși relația cu antrenorul s-a tensionat în ultima perioadă lucrurile s-au reglat și că Marius Croitoru va rămâne la Botoșani.

"Părerea mea e că nu pleacă Marius la FCSB. Eu vreau să rămână la mine, relațiile noastre sunt la fel de normale ca înainte. Sigur că presa încearcă să înfileteze un pic lucrurile acolo și mai apar mici scântei. Eu îl apreciez tare mult și mi-e greu să vorbesc urât despre un antrenor care a făcut mult pentru Botoșaniul. Sigur, acum știți cum e, nu e singurul, nu e nici ultimul.

ADVERTISING

Marius are viața lui, eu vreau să rămână la Botoșani și cred că va rămâne. În cazul în care va avea o ofertă bună din altă parte și va vrea să plece, cu sau fără contractul cu care îl am cu el, eu îi dau drumul, dar lucrurile sunt ok acum. Avem un obiectiv, iar aseară a fost un meci foarte greu pentru că această Craiova este bună, bună!", a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Croitoru a preluat-o pe FC Botoșani în 2019 și a dus echipa de două ori în play-off, dar în acest sezon joacă în play-out.

ADVERTISING

Echipa este pe locul 8, cu 35 de puncte.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!