FCSB ia o decizie drastică după înfrângerea cu Universitatea Craiova

FCSB ia o decizie drastică după înfrângerea cu Universitatea Craiova

FCSB a anunțat că ia o decizie drastică după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

Gigi Becali a anunțat că va desființă una dintre academiile clubului și că nu va mai investi bani în transferuri până când echipa nu va câștiga titlul.

"Niciodată în viața ta nu o să mai vezi campanie puternică de achiziții, doar dacă o să iau campionatul. Desființez academia, nu toată… Sunt două academii acoloi, iar una dintre ele are 30 de antrenori. I-am zis lui Meme să facă selecție de elită și gata. Sunt prost să dau 150.000 de euro pe lună pentru academie? Nu, dau 70.000 de euro. Îl vindem și pe Tănase.

ADVERTISING

Sunt nebun să plătesc 500.000 de euro pe lună. E război, e sărăcie, cum să dai tu, nebunule, 500.000 de euro pe lună? Nu mai vreau să dau bani din buzunar, nu mai pot așa ceva. E prea mare nebunia. Nu pot asta!”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Amintim că FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 0-2, într-un meci din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Andrei Ivan din penalti și Ovidiu Bic cu un super șut din marginea careului.

După acest rezultat, FCSB este pe locul 2, cu 37 de puncte, dar CFR Cluj se poate distanța la 8 puncte. Universitatea Craiova este pe locul 3, cu 33 de puncte.

ADVERTISING

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui FC Voluntari, iar Universitatea Craiova se va duela cu CFR Cluj.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!