Legendara Martina Navratilova a depistat o mare problemă la Simona Halep

Legendara Martina Navratilova a depistat o mare problemă la Simona Halep

Legendara Martina Navratilova a analizat-o e Simona Halep înaintea debutului la Indian Wells.

Navratilova spune că Simona și-a pierdut constanța și că nu mai reușește să fie agresivă.

"Dacă Halep ne-a obişnuit să fie constantă în trecut, acum nu mai este. Ea ar trebui să aibă o şansă în plus la Indian Wells, comparativ cu Miami, pentru că terenurile sunt mai lente, dar jocul ei e lipsit de consistenţă în ultima perioadă.

Are loviturile, însă se luptă pentru a găsi modalitatea de a fi mai agresivă. Are în continuare mari dubii când şi dacă vine la fileu. În cazul în care nu îi iese planul agresiv, revine la "setările" iniţiale, de a juca în defensivă", a spus Navratilova pentru WTA.

ADVERTISING

Simona Halep a aflat numele adversarelor pe care le va întâlni în turneul de la Indian Wells.

Sportiva noastră va intra direct în turul 2, fiind favorita numărul 24. Ea o va întâlni pe învingătoarea dintre Ekaterina Alexandrova (52 WTA) și Elvina Kalieva (317 WTA).

Dacă va ajunge în optimi, Simona se poate duela cu una dintre Cori Gauff (favorita 16) ori Claire Liu.

Ca adversare posibile pentru sferturile de finală se află Sorana Cîrstea, Ajla Tomljanovic, Rebecca Peterson ori Barbora Krecjikova (principala favorită a turneului). Sorana va intra și ea în turul 2 și va juca cu învingătoarea dintre Ajla Tomljanovic și Hailey Baptiste.

ADVERTISING

Printre posibilele adversare din semifinale se regăsesc Emma Răducanu, Tamara Zidansek, Liudmila Samsonoa și Karolina Pliskova.

Turneul de la Indian Wells face parte din categoria WTA 1000 și câștigătoarea primește un cec în valoare de 1.231.245 de dolari.

Simona a câștigat acest turneu în 2015.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!