Liga 1: CFR Cluj trece la limită de curajosul Rapid și reface distanța față de FCSB

Liga 1: CFR Cluj trece la limită de curajosul Rapid și reface distanța față de FCSB

CFR Cluj s-a impus în partida derbi cu Rapid București, scor 2-1, în ultimul joc al zilei de duminică din Liga 1, în etapa cu numărul 27 din sezonul competițional 2021/2022.

La capătul unei partide disputate și echilibrate, campioana a câștigat greu, pe final de joc, după golurile semnate de Graovac și Deac, respectiv Junior Morais.

Fundașul bosniac a marcat în minutul 43 după o deviere neinspirată în plin careu a lui Grigore, iar egalarea a venit total pe merit după o parte secundă bună a rapidiștilor, care au marcat prin Junior Morais. din pasa lui Rareș Ilie.

ADVERTISING

Rapid chiar a avut ocazii bune de a marca și golul doi la poarta lui Otto Hindrich, însă fotbalul regizat de Dan Petrescu a fost mai pragmatic să spunem, iar golul de 2-1 a fost al gazdelor.

Deac a punctat în minutul 84, după ce Graovac a șutat din fața porții în bara transversală, Neguț a încercat și el să șuteze, balonul s-a întors după o deviere la Deac care a consfințit victoria.

O victorie venită și după o gravă eroare de arbitraj în minutul 52, când arbitrul Barbu nu a văzut un penalti clar pentru Rapid, după un henț comis de Susici, la un șut al lui Alex Ioniță.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj se duce acum din nou la 8 puncte avans față de FCSB, iar Rapid practic își ia adio de la play-off, Farul putându-se duce mâine la 9 puncte distanță, dacă învinge FC Argeș.

Echipele de start:

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Graovac, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Roger – Omrani, Debeljuh, Petrila.
Rezerve: Sava, Fl. Ștefan, Yuri, Bordeianu, Chipciu, Neguț, Păun, Sacko, Buș.
Antrenor: Dan Petrescu.

Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Dr. Grigore – Onea, Moise, Kait, Ilie, Jr. Morais – Stahl, Vojtus.
Rezerve: Drăghia, Belu, Goge, Pănoiu, Al. Ioniță II, Acuna, Bălan, Marzouk, Bălan, Sefer.
Antrenor: Mihai Iosif.

ADVERTISING

Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!