Gică Popescu explică alegerea neașteptată făcută în privința noului antrenor de la Viitorul

Gică Popescu explică alegerea neașteptată făcută în privința noului antrenor de la Viitorul

Gică Popescu a explicat de ce Viitorul Constanța l-a numit antrenor pe Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, un spaniol despre care se știu foarte puține lucruri.

Popescu spune că Hagi și-a dorit un antrenor care să nu ceară bani mulți, dar despre care s-au primit referințe foarte bune.

"Ne-am dorit un antrenor cu aceeași filosofie, aceeași mentalitate, astfel că a trebuit să găsim un om în Spania. Îți dai seama că la contactele mele și ale lui Gică era foarte ușor să facem o listă cu mulți antrenori.

ADVERTISING

De asemenea, trebuia un antrenor care să ceară și o sumă pe care noi o putem plăti. Am primit mai multe nume, el ni s-a părut cel mai potrivit, toate informațiile primite despre el au fost extraordinare. Referințele au fost nemaipomenite, am vorbit despre cum vede fotbalul, ce principii are el", a spus Gică Popescu la Digi Sport.

Născut la 18 ianuarie 1985 la La Coruna, Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez a fost manager al formației Al Ahli din Qatar în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019, precum și antrenor secund la Real Sociedad.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ruben de la Barrera Fernandez va fi ajutat în noul său mandat de trei colaboratori, conaționalii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer și Ivan Penaranda Llaurado.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇