Horoscop zilnic: 1 februarie

Horoscop zilnic: 1 februarie

Berbec

Pe fondul nemulțumirilor și tensiunilor din zona profesională, ziua de astăzi pare să fie totuși destinsă, și asta pentru că intră oameni noi și fascinanți în viața ta, primești propuneri tentante, ești ascultat, ți se cere părerea. Nu e exclus chiar să fii curtat de cineva din anturaj. Oricum, s-ar putea ca în aceste zile, plecând de la propunerile primite și relațiile pe care le construiești, să-ți revizuiești aspirațiile și să te implici în noi proiecte.

Taur

Începe poate cea mai activă și fructuoasă perioadă din acest an, din punct de vedere social și profesional. Este posibil ca unele propuneri pe care le primești timp de trei săptămâni de acum încolo să fie pe cât de surprinzătoare, pe atât de avantajoase. Cu alte cuvinte, acum este momentul tău și e bine să-l valorifici. Concentrează-te asupra statutului tău social, fii deschis la nou, acceptă chiar și o schimbare de macaz în carieră.

Luna nouă în Vărsător, 1 Februarie 2022. O nouă viziune

ADVERTISING

Gemeni

Începe o perioadă care-ți stimulează gustul pentru studiu, evoluție, emancipare. Astăzi, notează-ți câteva intenții, aspirații și obiective. E o zi bună pentru a te gândi la viitor și a-l crea așa cum îți imaginezi. Ai grijă doar la gândurile pe care le păstrezi în minte, triază-le și concentreaza-te pe cele care sunt benefice și constructive. Fii dispus să înveți ceva nou sau să planifici o călătorie într-un loc nou.

Rac

S-ar putea să faci lumină într-o situație care nu-ți era clară, cu privire la o sumă de bani sau alte avantaje materiale care ți se cuveneau, dar întârziau să apară. Începând de mâine, lucrurile se clarifică, ești susținut de oameni la care nu te așteptai, ți se fac favoruri sau cadouri. Ziua de astăzi îți poate aduce și revelații, răspunsuri lăuntrice, informații prețioase. Interesul pentru zona ezoterică și spirituală poate să crească.

Oracolscop 31 ianuarie - 6 februarie 2022

ADVERTISING

Leu

Imaginea socială, relațiile, colaborările și parteneriatele sunt în prim plan. Luna în Vărsător, urmând să formeze în această noapte aspectul de Luna Nouă, creează terenul propice pentru schimbări în aceste domenii. Sunt necesare unele clarificări și reconfigurări în cadrul unor parteneriate. E posibil să participi la tot felul de întâlniri și să primești propuneri care mai de care mai interesante, în următoarea perioadă.

Fecioară

Luna se alătură celorlalte planete deja prezente în Vărsător și activează zona muncii și sănătății. Așadar, pe de o parte, este posibil să apară niste schimbări favorabile sau surprize plăcute la locul de muncă, iar pe de altă parte, e posibil să găsești leacul potrivit pentru o problemă de sănătate. Oricum, începe o perioadă extrem de dinamică din punct de vedere profesional, așa că dozează-ți eficient energia.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2022: Finaluri neașteptate și neobișnuite!

ADVERTISING

Balanță

Prezența Lunii în Vărsător, în zona iubirii, anunță deschiderea sezonului pentru povești de dragoste. Începând de astăzi, ai toate șansele să întâlnești o persoană fascinantă de care să te îndrăgostești. Daca ești într-o relație deja consacrată, acum ai ocazia să revigorezi viață afectivă, însă pentru asta e nevoie să știi să asculți, să fii flexibil și să ții cont de sentimentele celuilalt. Pe de altă parte, ziua de astăzi este potrivită pentru a te dedica unui hobby.

Scorpion

Dacă ai tot amânat rezolvarea unor probleme legate de casă, familie și patrimoniu, acum este momentul să te ocupi de toate acestea. Nu este exclus că începând de astăzi să te gândești serios să te muți sau să faci niște reparații și schimbări prin locuință. Pe de altă parte, acum poți să te împaci cu anumite experiențe din trecut, eventual legate de părinți și locurile natale sau poți da o mână de ajutor unei persoane mai în vârstă din familie.

Horoscopul lunii februarie 2022

Săgetător

Planetele din Vărsător dinamizează zona comunicării, deplasărilor, studiilor. Așadar, se poate spune că începe una dintre cele mai active perioade din acest an. Cu negocieri, tranzacții, întâlniri și călătorii. Ești într-o alergătură continuă, ai mereu de argumentat ceva, de susținut un punct de vedere, de cunoscut oameni noi, de studiat și de semnat documente. Atenție însă la tendința de a-ți pierde spiritul practic și de a dori să ai mereu ultimul cuvânt.

Capricorn

În ce te privește, se creează contextul favorabil pentru creșterea veniturilor, chiar dacă asta înseamnă să-ți asumi niște alegeri îndrăznețe și să faci niște schimbări radicale. Este momentul să-ți pui în lumină calitățile, să depășești neîncrederea în forțele proprii și să-ți estimezi corect potențialul. Astfel, oportunitățile financiare care urmează să apară vor fi fructificate la maximum.

Horoscopul săptămânii 31 ianuarie – 6 februarie

Vărsător

Începi să fii răsfățat de astre, așa că te poți aștepta la o perioadă extrem de dinamică. Ai atâtea idei și atâta entuziasm, încât îi vei molipsi ușor și pe cei din jur. Ziua de astăzi este favorabilă comunicării, corespondenței, planificării unei excursii sau negocierilor. Adevărul este că devii dintr-odată foarte important în anturaj, îți sunt ascultate cu atenție ideile, însă fii atent la tendința spre infatuare, care poate stârni foarte ușor invidii.

Pești

Pentru tine, ziua de astăzi aduce nevoia de izolare, introspecție, tihnă. Simți să te retragi în lumea ta, acolo unde te simți în siguranță. Mai ales că începe o perioadă de bilanț, în care vei fi nevoit să te confrunți cu consecințele propriilor alegeri din trecut. Cu alte cuvinte, nu e cazul să te agiți sau să opui rezistență experiențelor pe care le trăiești, ci privește-le detașat, acceptă-le și asumă-ți lecțiile care vin odată cu ele.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇