A aruncat un muc de țigară din maşină și a fost amendat cu 15.000 de lei

A aruncat un muc de țigară din maşină și a fost amendat cu 15.000 de lei

Jandarmii au amendat un șofer gălățean după ce a aruncat un muc de țigară din maşină, în timp ce stătea în coloană și a refuzat să îl ridice de pe jos, la cererea oamenilor legii.

Acum, bărbatul trebuie să plătească o amendă de 15.000 de lei, iar Jandarmeria le reamintește şoferilor că o astfel de faptă se poate sancționa cu până la 20.000 de lei.

Regula bunului simț a devenit opțională pentru mulți. Nu odată ne este dat să vedem că din autoturismul aflat în fața…

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați pe Vineri, 19 noiembrie 2021

”Protagonistul întâmplării noastre este un gălățean în vârstă de 37 ani, care și-a spus că nu are rost să murdărească scrumiera autoturismului de lux pe care îl conducea și îi este mai la îndemână să îl arunce pe geam.

ADVERTISING

În coloana de mașini, în spatele acestuia, se aflau jandarmii, care l-au văzut și i-au solicitat să ridice mucul de țigară de jos.

Bărbatul i-a sfidat pe oamenii legii, amenințându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon și și-a văzut de drum, așteptând în coloana de mașini.

Desigur, șoferul nu și-a mai continuat drumul până nu a primit sancțiunea în cuantum de 15.000 lei pe care i-au aplicat-o jandarmii.

În astfel de cazuri, sancțiunea aplicată de agentul constatator se încadrează între minimul de 10.000 lei și maximul de 20.000 lei”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați pe Facebook.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇